Card Service – partnerska firma Lyoness

lyones

CITY TAXI CARD SERVICE 

Lyoness ID: 190057

Do sad ste mogli u vozilima City Taxi plaćati vožnje svim tipovima platnih kartica (Visa, Master i American), a od sada Lyoness članstvo može prednost koje pruža Lyoness  iskoristiti i u taxi vozilima.

Poseban broj telefona, koji je na raspolaganju samo Vama, je 020/282-300. Poželjno je naglasiti pri samom pozivu da ste Lyoness član. Ono što Vam omogućava Lyoness u partnerskoj firmi City Taxi je:

 
  • 2%  CASHBACK + 1  SP (SHOPPING POINTS) po 100 € Kupovina

Svako naše vozilo u kojem  možete evidentirati promet sa Lyoness karticom vidno je obilježeno sa naljepnicom Lyoness cashback point.

cash_back_point

 

KUPOVINA POMOĆU LYONESS

Lyoness zadovoljstvo prilikom kupovine je u prvom planu. Zbog toga, Lyoness kao međunarodna Shopping-Community nudi individualnu mogućnost za kupovinu, po svačijem ukusu.

 

Kakav šoping tip ste Vi?

Cashback Card: jedna karta, sve branše, mnogo prednosti

Vaučeri: raznovrsni vaučeri za unovčavanje kod lyoness Partnerskih firmi

Online Shopping: NIskoristite mnogobrojne ponude online Lyoness Partnerskih firmi

 

CASHBACK CARD   lyoness

Toliko jednostavno funkcioniše: Pokažite svoju Cashback Card na kasi, Lyoness Partnerskoj firmi i dobićete svoje Cashback i Shopping Points. Koristite je kao svaku drugu karticu! Međutim, uz Lyoness Cashback Card dobijate čak i više: povraćaj novca u gotovini prilikom svake kupovine i Shopping Points! Opširnije o Lyoness-u


Rezervacije...