Uputstvo za instalaciju i korišćenje KABX-a

Kabx alplikacija je veoma korisna i trebalo bi da je ima svaki smart phone. Brza je, lako možete da naručite vožnju, pruža vam sigurnost (dobijate podatke o vozaču i vozilu koje dolazi po vas), imate u startu izračunatu daljinu koju ćete preći taksi vozilom (tako da možete odmah da iskalkulišete i cijenu).

Objasniti ćemo kako da instalirate i aktivirate KABX za android sistem.

Ulogujete se na Play Store . Ukucate u pretrazi KABX. Nađete je i kliknete na dugme install i instalirate je.

Kada se instalira, pojavi se na desktopu telefona ikonica KABXa:

Kada se aplikacija instalirala, potrebno je da se registrujete kao korisnik. To ćete uraditi tako što otvorite aplikaciju i počnete da popunjavate potrebne informacije za registraciju – kliknete na register (ime i prezime, email adresa, broj telefona i odabrana šifra). Kada to uradite, kliknete na dugme submit. Kada ste kliknuli register, stiže vam sms sa kodom, koji ukucate u narednom prozoru i kliknete na submit.

Kada ste odradili prethodne korake, sve što treba da uradite da koristite KABX aplikaciju jeste da je otvorite. KABX će automatski da vas locira, a vi kliknete na dugme book i upišete željenu adresu na koju idete i dobijate automatski prikaz odakle kreće vozilo, ko je vozač, za koliko stiže do vas, koliko dugo će trajati vožnja, jednom rječju vidjet ćete sve detalje vezane za vašu vožnju.

Kao što vidite, KABX je jednostavna aplikacija i za instaliranje, a još jednostavnija za korišćenje. Potpuno je besplatna za krajnjeg korisnika. KABX mreža u Evropi i svijetu je svakim danom sve veća i sve više je zadovoljnih korisnika.

Drago nam je da ste i vi jedan od njih.