O Nama

CITY TAXI pruža raznovrsne usluge koje će sve vaše potrebe za prevozom u Podgorici učiniti jednostavnijim i jeftinijim

Brza, sigurna i pouzdana taksi usluga 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji uz pristupačne cijene, iskusni vozači će vam uvijek biti na usluzi, pomoći će vam oko prtljaga i odgovorti na sve vaše zahtjeve.

Vozila City Taxi možete rezervisati pozivom na broj: 19711, putem forme za Rezervacije.


Standardne usluge koje pruža CITY TAXI 

  • Gradska i međugradska vožnja

city taxiVoziti se Podgoricom CITY TAXI vozilima nije samo izuzetno ugodno, već je i sasvim pristupačno.
Prevoz od i do aerodroma vozilima  marke Mercedes, Audi, Citroen i Peugeot, koja raspolažu adekvatnim prtljažnim prostorom za Vaš udoban transfer, a na Vama je samo da krenete na vrijeme!

 

 

  • Turistički bilazak grada i znamenitosti

spomenikVozači CITY TAXI službe su osposobljeni da Vam pruže osnovne informacije o znamenitostima Podgorice, kao i korisne preporuke o gradskim, turističkim i ugostiteljskim objektima.

 

 

 

 

  • Turistički izleti na teritoriji Crne Gore

City TaxiU saradnji sa lokalnim turističkim agencijama, CITY TAXI služba Vam omogućuje da posjetite različite atraktivne turističke destinacije Crne Gore, uz osnovne turističke informacije od strane vozača, uz pratnju turističkog vodiča, uz informativni audio ili video CD – izbor je na Vama!

 

 

  • Kurirske usluge

CITY TAXI Vam omogućuje da na teritoriji Podgorice pošaljete ili dobijete pošiljku do 20 kg težine; odmah po Vašem pozivu, šaljemo vozilo na utvrđenu destinaciju da preuzme paket i odnese do odredišta. 

  • Taxi-reklamiranje

krovna reklama70 vozila CITY TAXI službe je najveća i najviđenija flota na ulicama Podgorice. Odlično mjesto za vašu reklamu!
Preko 70% radnog vremena taksisti provode u najprometnijim djelovima grada, u najatraktivnijim i najprometnijim poslovnim, stambenim i zabavnim zonama, a zbirno posmatrano, vozila su angažovana 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.
"Taxi-reklamiranje" može biti podjednako efikasna zasebna propagandna strategija ili dio složenije promotivne kampanje.  Na aerodromu, pored hotela, poslovnih centara,
turističkih destinacija, institucija, šetališta... gdje god se kreću ljudi u Podgorici, tu je i promotivna poruka koju nose CITY TAXI vozila:

- na velikim površinama taxi-vozila,
- na vratima vozila, na cjelokupnoj bočnoj površini vozila ili na zadnjem djelu vozila,
- u samom vozilu (Džepovi za flajere),
- plasmanom promotivnih letaka i leaflet-a.


Pozovite 19711 ili jednostavno...