VIP Servis

City Limo Servis - Renta vozila sa vozačem

Transferi sa i do aerodroma

City VIP Servis je specijalizovana služba za luksuzni prevoz putnika kako na teritoriji Crne Gore tako i ka svim destinacijama u Evropi.

Naš servis pruža usluge transfera sa aerodroma do bilo koje destinacije u Crnoj Gori ili inostranstvu. Sva vozila je moguće iznajmiti sa vozačem na sat ili dan.

Vozač će Vas čekati na izlazu sa natpisom.


VIP City

VIP City

Ovdje možete provjeriti dolaske i odlaske aviona na Crnogorske aerodrome.


Naši vozači su uniformisani, pouzdani i tačni, a vozila su novijeg datuma i veoma udobna i sigurna. Kod nas uvijek znate krajnju cijenu te nema skrivenih troškova.


Vjenčanja i Proslave

DSC_0331~2

Vjenčanje je dan koji se pamti za čitav život, te s toga ne treba ništa prepustiti slučaju pri čemu posebnu pažnju treba posvetiti odabiru vozila koje pored toga što pruža udobnost i komfor, u ovakvom momentu predstavlja i statusni simbol.

Naš VIP Servis Vam nudi flotu vozila viskoke klase, kao i niz rezervnih opcija kako nebi došlo do nepredviđenih situacija koje bi mogle da pokvare Vaš najljepši dan.

 

city VIPCijena rentiranja vozila za ovu priliku zavisi od niza faktora te Vas molimo da nas kontaktirate kako bi Vama na osnovu Vaših zahtjeva ponudili najbolju cijenu.

 IMG_3200

IMG_2839

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garantujemo klvalitet vozila kao  i tačnost i higijenu vozača koji će biti prikladno obučen za tu priliku.

Vođeni svojim istančanim osjećajem za lijepo odaberite neko od ponuđenih vozila i učinite da Vaše vjenčanje bude vjenčanje iz snova.

 

 

REZERVACIJA