O Nama

CITY TAXI pruža raznovrsne usluge koje će sve vaše potrebe za prevozom u Podgorici učiniti jednostavnijim i jeftinijim

Brza, sigurna i pouzdana taksi usluga 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji uz pristupačne cijene, iskusni vozači će vam uvijek biti na usluzi, pomoći će vam oko prtljaga i odgovorti na sve vaše zahtjeve.

Vozila City Taxi možete rezervisati pozivom na broj: 19711, putem forme za Rezervacije.


 

Standardne usluge koje pruža CITY TAXI 

city taxiVoziti se Podgoricom CITY TAXI vozilima nije samo izuzetno ugodno, već je i sasvim pristupačno.
Prevoz od i do aerodroma vozilima  marke Mercedes, Audi, Citroen i Peugeot, koja raspolažu adekvatnim prtljažnim prostorom za Vaš udoban transfer, a na Vama je samo da krenete na vrijeme!

 

 

  • Turistički obilazak i upoznavanje znamenitosti Glavnog grada Podgorice

spomenikVozači CITY TAXI službe su osposobljeni da Vam pruže osnovne informacije o znamenitostima Podgorice, kao i korisne preporuke o gradskim, turističkim i ugostiteljskim objektima i hotelima.

 

 

 

 

 

  • Turistički izleti na teritoriji Crne Gore

City TaxiU saradnji sa lokalnim turističkim agencijama, CITY TAXI služba Vam omogućuje da posjetite različite atraktivne turističke destinacije Crne Gore kako na primorju, tako i u centralnoj odnosno sjevernoj regiji, uz osnovne turističke informacije od strane vozača, uz pratnju turističkog vodiča, uz informativni audio ili video CD – izbor je na Vama!

 

 

  • Kurirske usluge

CITY TAXI Vam omogućuje da na teritoriji Podgorice pošaljete ili dobijete pošiljku do 20 kg težine; odmah po Vašem pozivu, šaljemo vozilo na utvrđenu destinaciju da preuzme paket i odnese do odredišta. 

 

  • Taxi-reklamiranje

krovna reklama75 vozila CITY TAXI službe je najveća i najviđenija flota na ulicama Podgorice. Odlično mjesto za vašu reklamu!
Preko 70% radnog vremena taksisti provode u najprometnijim djelovima grada, u najatraktivnijim i najprometnijim poslovnim, stambenim i zabavnim zonama, a zbirno posmatrano, vozila su angažovana 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.
"Taxi-reklamiranje" može biti podjednako efikasna zasebna propagandna strategija ili dio složenije promotivne kampanje.  Na aerodromu, pored hotela, poslovnih centara,
turističkih destinacija, institucija, šetališta... gdje god se kreću ljudi u Podgorici, tu je i promotivna poruka koju nose CITY TAXI vozila:

- na velikim površinama taxi-vozila,
- na vratima vozila, na cjelokupnoj bočnoj površini vozila ili na zadnjem djelu vozila,
- u samom vozilu (Džepovi za flajere),
- plasmanom promotivnih letaka i leaflet-a.

 

City VIP Servis je specijalizovana služba za luksuzni prevoz putnika kako na teritoriji Crne Gore tako i ka svim destinacijama u Evropi.

Naš servis pruža usluge transfera sa aerodroma do bilo koje destinacije u Crnoj Gori ili inostranstvu. Sva vozila je moguće iznajmiti sa vozačem na sat ili dan.

Vozač će Vas čekati na izlazu sa natpisom.