fizička lica

Naša snaga je u broju naših individualnih klijenata, fizičkih lica, koja imaju povremenu potrebu za korišćenjem taxi usluga, te iz tog razloga sa posebnim senzibilitetom prilazimo potrebama tog klijenta.


 Classic

Gotovina ima svojih nedostataka jer, pored toga što može imati problem sa sitnim novcem, a što može značiti da će te platiti više jer taksista nije imao sitno. Novčanica od 20€ uvijek vrijedi 20€. City Taxi vam u promotivnom periodu omogućava da vaš novac vrijedi više, i to cijelih 10% više. Kako?

citytaxi_podgorica_crna_gora_kartica

Classic kartica je namjenjena fizičkim licima koja žele da korišćenje taxi usluga učine lakšim i bržim, vožnju ugodnijom i na kraju uslugu racionalnijom. Interesantna je svima koji često koriste taxi usluge jer time izbjegavaju upotrebu gotovog novca, a pri tom još i uštede. Sve usluge taxi firmi saradnika (taxi firme koje imaju potpisan ugovor sa City Taxi-jem) niže su za 10% ako plaćate karticom City Taxi-ja.


Taxi vaučer

Gotovina ima svojih nedostataka jer, pored toga što može imati problem sa sitnim novcem što može značiti da će te platiti više jer taksista nije imao sitno, novčanica od 20€ uvijek vrijedi 20€. City Taxi vam u promotivnom periodu omogućava da vaš novac vrijedi više. Da, dobro ste čuli, cijelih 10% više. Kako?

Taxi vaučer je idealna je zamjena za gotovinu. Svi znamo da je sigurnije nositi karticu nego gotovi novac, pogotovo ako se radi o vašoj djeci koja koriste taxi prevoz kada idu do škole ili se naveče vraćaju iz grada. Jednostavnost upotrebe i mogućnost uvida u utrošak sredstava su samo neke od prednosti koje ima Taxi vaučer. Ono po čemu se Taxi vaučer razlikuje od Classic kartice jeste to što vaučer možete kupiti u vozilima taxi kompanije saradnika City Taxi-ja, iste dopuniti u vozilima tih kompanija, a istovremeno biti pošteđeni administrativnih formalnosti koje prate izdavanje kartica.  U promotivnom periodu naša kompanija vam omogućava i 10% popusta na usluge taxi prevoza, tj. na bruto cijenu sa taximetra.

 

taxi_payment_pos_terminalU vozilima City Taxi - Card Service imate mogućnost da vožnju platite platnom karticom Visa, Master ili American, na POS terminalu u samom vozilu. 

Izvjesne nepravilnosti koje smo uočili u prethodnom periodu ovime će biti u potpunosti neutralisane, a naša usluga dobiti novu dimeniju i biti podignuta na nivo kakav Vi, naši VIP klijenti i zaslužujete.

 

 

 


 

Stranica namjenjena pravnim licima, korisnicima City Taxi kartice

 


Visa_master_american_lyoness1