NOVI TAXI MENADŽMENT SISTEM

Nakon 14 godina rada City Taxi je uveo najnoviju verziju taxi menadžment sistema TAXI GENIUS te je u mogućnosti svojim klijentima ponuditi niz pogodnosti prilikom korišćenja naših usluga, kao što je npr. mobilna aplikacija za poručivanje vozila, a koju koristi preko 50 firmi širom svijeta, pa njenim uvođenjem član te velike svjetske porodice postaje i City Taxi.

Taxi Genius

Aplikacija pruža mogućnost automatske rezervacije vozila direktno iz sistema, pri čemu možete pratiti vozilo koje dolazi po Vas, sa svim detaljima vožnje, vozila ali i vozača uključujući i sliku vozača koji dolazi po Vas (aplikacija će biti dostupna u narednih mjesec dana za iOS-App Store i Android Play Store).

Pored toga tu je i "Povratni poziv", što znači da ne morate više tokom vrelih, ali i kišnih i vjetrovitih Podgoričkih dana čekati vozilo na ulici, već nakon pozivanja taksija možete sačekati u vašem domu ili kancelariji da vozilo stigne na adresu. Po dolasku vozila na adresu vaš telefon sa kojeg ste rezervisali vozilo će pozvoniti dva puta kao potvrda da je vozilo stiglo ili ćete dobiti sms na isti broj sa obavještenjem da je vozilo na adresi.

Naveli smo samo par prednosti novog sistema koje će biti puštene u prvoj nedjelji Septembra, dok ćete o ostalim novinama biti obavještavani onako kako ih budemo puštali u rad.

Hvala na ukazanom povjerenju.

Comments are closed.