Korporativna rješenja

card service

 

 

 

Poslovanje naše kompanije temelji se na profesionalnosti, odgovornosti i individualnom pristupu svakom klijentu.

Sve kompanije koje akcenat stavljaju na smanjenje troškova su prepoznale nedostatke organizovanja sopstvenog prevoza, te su prihvatile našu ponudu organizovanja korporativnog prevoza.

Izbor korporativnog rješenja prevoza naše kompanije nije samo komercijalno isplativo rješenje, već govori i o tome koliko klijenti uvažavaju naš, profesionalan pristup poslu.

Uvjereni smo da je korporativno rješenje naše kompanije najbolje rješenje za vaše potrebe prevoza. Nudimo Vam sigurnost, udobnost, tačnost, jednostavno rečeno ozbiljan pristup organizovanja prevoza vaših zaposlenih i gostiju. Mi pažljivo osluškujemo potrebe naših klijenata i uvažavamo sve predloge koji doprinose podizanju kvaliteta naše usluge. O kvalitetu usluge našeg servisa najbolje govore sklopljeni ugovori sa nekoliko korporativnih divova, ali i srednjih i malih, veoma respektabilnih, kompanija, a koji su naši stalni klijenti.

Naši visoko kvalifikovani menadžeri će razraditi posebnu ponudu za vas, a koja će biti prilagođena potrebama vaše kompanije i garantovati kvalitetnu uslugu prevoza. Započinjanje saradnje je jednostavno, dovoljno je da pošaljete mail sa vašim potrebama i zahtjevima, a naše ljubazno osoblje će vas kontaktirati i dostaviti ponudu prilagođenu vama.

 

Business kartica

Gotovina ima svojih nedostataka jer, pored toga što može imati problem sa sitnim novcem što može značiti da će te platiti više jer taksista nije imao sitno, novčanica od 20€ uvijek vrijedi 20€. City Taxi - Card Service vam u promotivnom periodu omogućava da vaš novac vrijedi više, cijelih 10% više. Kako?

Kartica business

Business kartica je namjenjena  pravnim licima koja žele da organizuju prevoz svojih zaposlenih taksijem. Na ovaj način kompanije su u mogućnosti da zaposlenima obezbjede brz i udoban prevoz do posla, kao i fleksibilnost kretanja u toku radnog vremena za potrebe same kompanije, a da pri tom imaju mogućnost jednostavne evidencije i praćenja utroška sredstava. Takođe problem plaćanja taxi usluge gotovinom je rješen primjenom City Taxi business kartice. Nema više uzimanja novca iz blagajne i pravdanja gotovinskim računima. Business karticu je moguće ograničiti po vremenu njenog korišćenja, što znači da ovlašćeno lice kompanije korisnika kartice može zahtjevati limitiranje kartice na radno vrijeme (npr. od 09:00h do 17:00h) i radne dane (od ponedeljka do petka), kao i da limitira iznos koji određena kartica može potrošiti u toku mjeseca. Lice koje je od strane kompanije korisnika kartice naznačeno kao administrator ima mogućnost uvida u transakcije svih kartica kompanije dok nosioci kartice mogu imati uvid samo u svoje transakcije. Business kartica nije dopunjiva u vozilima već se sredstva uplaćuju isključivo na žiro račun City Taxi-ja.

kartica_lice_nalicje

Kako do City Taxi Business kartice? Dovoljno je da nam pošaljete popunjenu pristupnicu za pravna lica na mail: office@citytaxi.com i naši zaposleni će Vas odmah kontaktirati.

 

Bezkartično rješenje

 

Od sada naši klijenti mogu ukoliko žele koristiti novi sistem evidentiranja prometa i to bez kartica. 

Dovoljno je da prilikom rezeracije vožnje navedete ime računa i PIN kod, tako da nakon završene vožnje možete izaći iz vozila bez ikakvih daljih procedura potpisivanja, skeniranja i sl., a pri tome ćete imati mnogo preciznije podatke prilikom izdavanja fakture kao što je vrijeme započinjanja vožnje, lokacija, ime putnika, vrijeme i lokacija završetka, naziv računa i naziv korinika, iznos vožnje, broj telefona sa kojeg je pozvano i još mnogo toga za šta se sami odlučite da Vam treba u izvještaju. Nema više potrebe da štampamo nove kartice, reizdajemo stare, kad možemo za samo nekoliko trenutaka da Vam izdamo novi PIN i Vi imate novu virituelnu karticu koju ne možete izgubiti.

 

Prednosti

City Taxi je korisnicima naših usluga, koji su to postali po osnovu ugovora o poslovno tehničkoj saradnji dodijelio poseban status klijenta – “VIP klijent”  koji podrazumjeva slijedeće:

 • Poseban broj telefona koji je na raspolaganju samo Vama, klijentima sa posebnim statusom – VIP klijentima, što podrazumjeva i dispečera koji je zadužen samo za komunikaciju sa Vama.
  Broj telefona za rezervaciju vožnji je: 020 282 300;
  Broj telefona za ostala pitanja je: 020 282 330;
  Svakoj vašoj potrebi je posvećena posebna pažnja, a svaka vožnja će biti propraćena od poziva pa do procesa naplate.
 • Posebno organizovana vozila u kojima se vožnja može platiti samo karticama City Taxi-ja, a koje su izdate VIP klijentima.
  Ova vozila su drugačije brendirana od standardnih vozila City Taxija, pa su s toga lako prepoznatljiva. Crne su boje sa zlatnim krovom, a na prednjim vratima imaju oznaku: City TAXI – Card Service. Drugih oznaka i broja telefona nema jer je servis namjenjen poznatoj klijenteli.
 • Strogom selekcijom pažljivo odabrane vozače koji su posebno obučeni za rad sa karticama, kojima je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu, a osmjeh na licu nešto po čemu ćete ih lako prepoznati čak i ako ih vidite van vozila. Uniformisani su, u tamnom odijelu sa bijelom košuljom i kravatom. Upotreba mobilnog telefona nije nešto što ćete moći vidjeti prilikom korišćenja usluga City TAXI - Card Servisa.
 • Higijenu vozila na visokom nivou koja podrazumjeva čisto i uredno vozilo koje se pere poslije svake smjene, a u kojima se jednom mjesečno radi dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija. Klima uređaji uredno servisirani.
  U vozilima je pušenje zabranjeno, a zabrana nešto što se striktno poštuje i nije deklarativna stvar, u što ćete se lako uvjeriti prilikom korišćenja vozila City TAXI - Card Servisa.

Usluga namjenjena VIP klijentu u ovom slučaju ne podrazumjeva veću cijenu usluge, već bolju uslugu po istim ili nižim cijenama, a na osnovu lojalnog korišćenja naših usluga.

                                             citytaxi_card_service

Od 01. Marta  2015. godine plaćanje usluga putem kartica će se vršiti PayPass karticama (City Taxi GOLD CARD). Postojeće kartice će biti besplatno zamjenjene novim i dostavljene na adresu poslovnih korisnika, dok će privatnim korisnicima kartice biti zamjenjene u vozilima prilikom plaćanja taxi usluga.

 

OSTALI VIDOVI PLAĆANJA


taxi_payment_pos_terminalU slučaju da koristite vozila van radnog vremena te iz tog ili iz razloga nekog drugog ograničenja ne možete upotrijebiti karticu City Taxija, imate mogućnost da vožnju platite platnom karticom Visa, Master ili American, na POS terminalu u samom vozilu. 

Izvjesne nepravilnosti koje smo uočili u prethodnom periodu ovime će biti u potpunosti neutralisane, a naša usluga dobiti novu dimeniju i biti podignuta na nivo kakav Vi, naši VIP klijenti i zaslužujete.

 

 

 


Stranica namjenjena fizičkim licima, korisnicima City Taxi kartice