City Taxi CARD

Prateći svjetske trendove u kvalitetu poslovanja i pružanju taxi usluge prevoza, CITY TAXI je uveo još jednu novinu na zadovoljstvo, kako svojih redovnih, tako i budućih korisnika usluga. Usluge City Taxija su se do sada mogle plaćati VISA i Master karticama, a u narednih nekoliko dana, firma City Taxi, u saradnji sa NLB Montenegrobankom, prva u Crnoj Gori uvodi svoju kreditnu karticu kao novi vid plaćanja Taxi usluga. Nova City TAXI CARD omogućava svojim korisnicima odloženo plaćanje taxi usluga. Radi se o tzv. Post Paid karticama. Sve detaljnije informacije o City TAXI CARD-u svi zainteresovani korisnici mogu dobiti na broj telefona 020 24 33 99.

Takođe, u cilju zadovoljenja potreba tržišta, pružanja kvalitetnije usluge korisnicima taxi prevoza, kao i širenja poslovne mreže, CITY TAXI će do kraja godine povećati svoj vozni park sa još 50 vozila marke CITROEN C-4 PICASO.

Upravo iz tog razloga City Taxi će otvoriti mogućnost zaposlenja oko 150 lica. Zainteresovani građani mogi konkurisati za jedno od radnih mjesta i interesovati se u kancelarijama firme, na adresi 4 Jul bb(Servisimport), Podgorica, kao i na broj telefona 020 24 33 99.

Comments are closed.